Aanpassing bespanservice bij toernooien

Sinds 2014 bied ik met veel plezier mijn bespanservice aan bij toernooien van een groot aantal tennisverenigingen in de regio. Dit tot grote tevredenheid van deelnemers en organisatoren. Degenen die mij al wat langer kennen, weten dat ik artrose in mijn handen heb. Dat is op zijn zachtst gezegd, niet fijn als je fulltime rackets bespant. Maar de last die ik ervan ondervind, weegt niet op tegen het plezier dat ik er in heb, gezien de vele positieve reacties van klanten en de toenemende drukte. Afgelopen half jaar is die drukte dermate toegenomen, dat ik de werkzaamheden moet gaan doseren. Dat houdt in, dat ik niet meer op de toernooien kan/ga bespannen, maar uitsluitend vanuit mijn huisadres. Hiervoor in de plaats heb ik een “Bespanservicepoint” in het leven geroepen. Ik ben zoals vertrouwd bij de toernooien waar ik altijd al stond, maar alleen om service te verlenen, zoals grips vervangen, verkoop, advies en inname/uitgifte van rackets. De rackets neem ik mee naar huis om ze de volgende dag, verspreid over een aantal uren te bespannen. Op de te spelen wedstrijddag of op een overeengekomen andere dag, neem ik ze dan weer mee naar het toernooi. Zo kan ik toch mijn service continueren, die klanten en verenigingen van mij gewend zijn.