Professionele bespanning van uw racket

 

U heeft veel voordelen als u bij mij uw racket laat bespannen!

N

Uw tennisracket wordt snel en vakkundig bespannen

met gebruik van alleen merksnaren. Dit zijn Babolat, Dunlop, Head, Isospeed, Luxilon, Novomatch, Polyfibre, Weiss Cannon en Wilson.

N

Vandaag gebracht, in principe morgen klaar!

Vaak dezelfde dag. Ook in het weekend!

N

Betrouwbaar advies

gebaseerd op meer dan 30 jaar ervaring.

N

Voorkom blessures of speelfrustraties

en laat uw bespanning regelmatig, GRATIS en vrijblijvend controleren.

N

Testen racket van uw keuze.

Het is vrijwel altijd mogelijk om het racket van uw keuze vooraf te testen.

N

Verkoop van nieuwe en gebruikte tennisrackets

tegen aantrekkelijke prijzen en met de juiste bespanning.

N

Verkoop tennisballen, grips, dempers

en overige accessoires.

Gratis opmeten

Laat de bespanning van uw tennisracket gratis controleren. Door mijn jarenlange ervaring, kan ik zien en voelen of uw racket aan een nieuwe bespanning toe is. Kom even langs bij een toernooi of maak direct een afspraak.

Advies.

Indien u voor het eerst gaat beginnen met tennissen en een racket gaat uitzoeken, dan is het belangrijk dat u een racket kiest dat goed bij u past. Een goede advisering is daarbij belangrijk. Ik lever alle merken rackets en ben voordeliger dan de meeste (online) winkels. Ook wordt uw racket goed en professioneel door mij bespannen zodat u er lang plezier van heeft.

Werkzaamheden voorafgaande aan het bespannen.

Voordat ik ga bespannen wordt het frame gereinigd en gecontroleerd op breuk en kapotte grommets (gaten waar de snaren doorheen gaan). Mocht dit laatste het geval zijn, worden deze tegen een geringe vergoeding vervangen.

Welke snaar past het beste bij u?

Ik bespreek samen met u wat voor type speler u bent: beginner, recreant of wedstrijdspeler. Ook naar de speelstijl wordt gevraagd: aanvallend of verdedigend. Daarnaast wil ik weten of u een arm- of schouderblessure heeft (gehad). Op basis van deze gegevens kan ik een bepaalde snaar adviseren en het bespangewicht bepalen.

Gratis opmeten bespanning.

Heeft u al een racket maar speelt hij niet meer lekker? Laat dan uw bespanning eens gratis door mij controleren. Hierdoor kan ik adviseren of de bespanning vervangen moet worden. De volgende stelregel wordt gehanteerd: speelt u 1 x per week dan is een jaarlijkse controle zinvol, speelt u 2x per week dan is een halfjaarlijkse controle verstandig. Mijn advies is om uw racket sowieso ieder jaar te laten bespannen.

Alle klant- en racketgegevens worden in een bestand bijgehouden, zodat hiervan een historie wordt opgebouwd. In verband met de privacywetgeving kunt u altijd verzoeken om deze klantgegevens niet op te slaan of te verwijderen.