Gastenboek

Het is fijn om de reacties te lezen via dit gastenboek. Wilt u ook uw ervaring delen over Tennis Service Advantage op deze pagina?
Schrijft u dan een bericht door op de onderstaande button te klikken.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
20 berichten.
Prima service … met een afspraak … half uur klaar en je kan in het bijgelegen winkelcentrum nog ff shoppen.
Ellen uit Oudheusden
Wat een fantastische service levert Ad! Graag wilde ik een oranje bespanning en meteen de volgende dag al had ik zo’n mooie bespanning. Maar helaas kon ik er echt niet goed mee tennissen. Ad was komen kijken en zag het ook. Hij heeft meteen de bespanning vervangen voor een andere, en weer een oranje! Deze bespanning was fantastisch en wat een ontzettend toffe service!!! Ik beloof dat ik jaarlijks bij Ad mijn bespanning ga laten vervangen 👌
Bas uit 's-Hertogenbosch
Ik ben zeer te spreken over de kwaliteit en de goede service! Nadat mijn snaren (na 2 jaar intensief gebruik!) geknapt waren heb ik mijn racket direct naar Ad gebracht. Dankzij de goede service van Ad kon ik de volgende ochtend alweer een toernooi spelen met een nieuw bespannen racket. Het racket voelde vanaf de eerste bal weer meteen heerlijk aan!
Kirsten uit Vught
Wat een fijne service!! De bespanning die Ad er op had gezet beviel mij niet zo goed. Hij heeft meteen kosteloos een andere er op gezet en deze bevalt echt super! Echt een aanrader!!
Een zeer kundige man, waarbij je diverse vraagstellingen kan voorleggen en waar een vakkundig antwoord en resultaat uitkomt.
Elvira uit Oss
Ad van Belle levert puur vakmanschap. Je merkt aan alles dat hij zijn werk met veel passie en deskundigheid uitvoert. Ik vind kwaliteit erg belangrijk, en ik heb mijn racket door de jaren heen al op verschillende locaties laten bespannen. Maar sinds ik bij Ad ben geweest, wil ik niet meer anders. Hij luistert goed naar je wensen en denkt met je mee. De juiste bespanning is heel persoonlijk en afhankelijk van het type tennisspeler, speelniveau, etc. Ad houdt met al deze factoren rekening en zorgt voor een bespanning op maat. Ook houdt hij alle gegevens met betrekking tot de geplaatste bespanning (kilogrammen, type snaar, etc.) overzichtelijk voor je bij in de computer. Altijd handig voor als je later terugkomt en graag weer precies hetzelfde wilt, of misschien juist een nét wat meer gevorderde bespanning omdat je beter bent geworden. Hij geeft ook nog eens een hele maand garantie op tevredenheid van de bespanning. En ondertussen is de prijs/kwaliteitverhouding ook heel goed, want hij is echt niet duurder dan een ander. Dus wat wil je nog meer denk ik dan. Ik hoop in ieder geval dat Ad hier nog heel lang mee doorgaat, want ik zou niet weten waar ik anders terecht kan voor deze hoge kwaliteit van dienstverlening.
Daniel uit Drunen
Ik heb onlangs mijn racket laten bespannen nadat hij geknapt was. In tijden niet zo lekker gespeeld als met de bespanning die Van Belle mij adviseerde en dus ook dik tevreden!
Iedje Heijs uit Vlijmen
Een prima service !! En advies. Grote deskundigheid. Ik had een paar jaren niet getennist dus mijn racket niet gebruikt. Een nieuwe bespanning en handvat was het advies. Aangezien ik in de loop der jaren wat artrose in mijn handen heb gekregen ,is mijn bespanning hier zeer vakkundig op afgestemd. Kortom een zeer tevreden klant.
Paul en Marijke Schouten uit 's-Hertogenbosch
3 rackets. Wij zijn zeer tevreden. Vriendelijke en zeer snelle bediening, goed advies, goeie bespanningen, mooie nieuwe grips, de rackets zijn schoongemaakt en zien er als nieuw uit. Het voornaamste: Je moet zelf tennissen maar... het gaat fantastisch. En dit alles tijdens de corona-crisis.
Maartje van Venrooij uit Rosmalen
Wat een service. Nadat mijn racket was bespannen kreeg ik wederom na 2 jaar weer eens last van mijn tennisarm. Ad bedacht wat hij aan mijn racket zou kunnen wijzigen zodat het mijn tennisarm zo min mogelijk zou belasten. Dit is gelukt. Ik heb alweer 2x getennist nu en het is een succes. Met dit racket kan ik nu toch spelen ondanks mijn wat gevoelige arm. Bedankt voor deze topservice, deskundigheid en vooral het gericht meedenken en goed advies!
Corrie uit Drunen
Ik speel weer heerlijk met mijn nieuw bespannen racket.
Helmut Lebens uit Waalwijk
Super service en bespanning! En hij is niet eens zo onaardig!
Marry
Mijn twee tennisrackets zijn door Ad bespannen. Bespanning bevalt zeer goed. Vakkundig werk. Dinsdagmiddag gebracht en de dag daarop gereed/opgehaald. Ad is een aanrader voor iedere tennisser.
Dank voor de fijne bespanning. We zijn al een tijdje klant bij Tennisservice Advantage. Wat bijzonder is bij Ad, is de zorgvuldige en klantspecifieke benadering. Na een aantal vragen heeft Ad een goed beeld van de speelwijze en noodzakelijke bespanning. Met veel zorg en aandacht wordt vervolgens de bespanning gemaakt. Het speelt tijdens een toernooi fantastisch! Dank!!
Lambert van Iersel
Na verhuizing bij Ad terechtgekomen. Nieuwe bespanning voelt aan als de oude vertrouwde. Raak ze weer heerlijk. Dank Ad, top bespannen !
Altijd fijn advies!
Drea Vesters
Een nieuwe bespanning met een nieuwe snaar. Kon er niet mee overweg. Ad er gratis voor mij weer een nieuwe ingezet. Een lekker gevoel. Er kwam weer een heerlijk geluid van mijn racket en raakte de ballen weer zoals het hoorde. Heb er gelijk twee wedstrijden mee gewonnen!! Ad TOP! en bedankt. Gr. Drea Vesters
Gerard
Hey Ad. Wat een mooie site. Ik hoop dat het je veel klandizie oplevert. Maar met de service die jij verleent moet dat lukken. Succes ermee.
I. Paars
Wat een mooie site!!!
Marga uit Nieuwkuijk
Dit is het eerste berichtje in het gastenboek. Hopelijk volgen er nog veel meer ???? Vriendelijke groet, Marga Meesters