Gastenboek

Het is fijn om de reacties te lezen via dit gastenboek. Wilt u ook uw ervaring delen over Tennis Service Advantage op deze pagina?
Schrijft u dan een bericht door op de onderstaande button te klikken.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
12 berichten.
Paul en Marijke Schouten uit 's-Hertogenbosch
3 rackets. Wij zijn zeer tevreden. Vriendelijke en zeer snelle bediening, goed advies, goeie bespanningen, mooie nieuwe grips, de rackets zijn schoongemaakt en zien er als nieuw uit. Het voornaamste: Je moet zelf tennissen maar... het gaat fantastisch. En dit alles tijdens de corona-crisis.
Maartje van Venrooij uit Rosmalen
Wat een service. Nadat mijn racket was bespannen kreeg ik wederom na 2 jaar weer eens last van mijn tennisarm. Ad bedacht wat hij aan mijn racket zou kunnen wijzigen zodat het mijn tennisarm zo min mogelijk zou belasten. Dit is gelukt. Ik heb alweer 2x getennist nu en het is een succes. Met dit racket kan ik nu toch spelen ondanks mijn wat gevoelige arm. Bedankt voor deze topservice, deskundigheid en vooral het gericht meedenken en goed advies!
Corrie uit Drunen
Ik speel weer heerlijk met mijn nieuw bespannen racket.
Helmut Lebens uit Waalwijk
Super service en bespanning! En hij is niet eens zo onaardig!
Marry
Mijn twee tennisrackets zijn door Ad bespannen. Bespanning bevalt zeer goed. Vakkundig werk. Dinsdagmiddag gebracht en de dag daarop gereed/opgehaald. Ad is een aanrader voor iedere tennisser.
Dank voor de fijne bespanning. We zijn al een tijdje klant bij Tennisservice Advantage. Wat bijzonder is bij Ad, is de zorgvuldige en klantspecifieke benadering. Na een aantal vragen heeft Ad een goed beeld van de speelwijze en noodzakelijke bespanning. Met veel zorg en aandacht wordt vervolgens de bespanning gemaakt. Het speelt tijdens een toernooi fantastisch! Dank!!
Lambert van Iersel
Na verhuizing bij Ad terechtgekomen. Nieuwe bespanning voelt aan als de oude vertrouwde. Raak ze weer heerlijk. Dank Ad, top bespannen !
Altijd fijn advies!
Drea Vesters
Een nieuwe bespanning met een nieuwe snaar. Kon er niet mee overweg. Ad er gratis voor mij weer een nieuwe ingezet. Een lekker gevoel. Er kwam weer een heerlijk geluid van mijn racket en raakte de ballen weer zoals het hoorde. Heb er gelijk twee wedstrijden mee gewonnen!! Ad TOP! en bedankt. Gr. Drea Vesters
Gerard
Hey Ad. Wat een mooie site. Ik hoop dat het je veel klandizie oplevert. Maar met de service die jij verleent moet dat lukken. Succes ermee.
I. Paars
Wat een mooie site ????
Marga uit Nieuwkuijk
Dit is het eerste berichtje in het gastenboek. Hopelijk volgen er nog veel meer ???? Vriendelijke groet, Marga Meesters